Arthit te zien tijdens Dutch Design Week 2021

Arthit te zien tijdens Dutch Design Week 2021

Oktober is de maand waarin Eindhoven volop in het teken staat van design, vormgeving en kunst.

Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert dan werk en concepten van ruim 2600 ontwerpers aan meer dan 350.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. In dit speciaal uitgegeven mini magazine nemen wij jou graag mee voor een verassende kijk in deze creatieve wereld!

DDW: Van alle smaken thuis
Verspreid over zo’n 120 locaties door de hele stad, organiseert en faciliteert Dutch Design Week (DDW) onder andere tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en festiviteiten.

Hoewel tijdens het evenement alle denkbare disciplines en aspecten van design aan bod komen, ligt de nadruk op experiment, vernieuwing en cross-overs. Bijzondere aandacht gaat jaarlijks uit naar werk en ontwikkeling van jong talent.

Verbinding maken
Voor ons bij Arthit een no-brainer om actief deel te nemen aan DDW. Dit negendaagse evenement zien wij als een unieke aangelegenheid om de verbinding aan te gaan met designers, fotografen, illustratoren en kunstenaars. Onze producten gaan namelijk hand-in-hand met het vakmanschap dat komt kijken bij deze creatieve disciplines. En dát zie je terug in onze uitgebreide collectie werken voor aan de muur.

Arthit @DDW
Samen proberen wij van jouw huis een stukje meer thuis te maken. Hoe we dat doen laten we je graag zien tijdens DDW. Bezoek daarvoor onze stand op Sectie-C, Hal 4. Dit jaar geopend van zaterdag 16 t/m zondag 24 oktober 2021.

Kijk voor meer informatie over het programma, routes en tickets op de website van Dutch Design Week: www.ddw.nl

Share this post